Ta naše politika

Ta naše politika

Anotace: Naše politická situace...:o)

Ti naši politici
jsou jako malí kluci,
hlasují,hlasují,
zákony neznají,
vidím to s nima bledě,
za stolem usnou v sedě,
a pak se k zemi sunou,
takhle nám nepomohou.

Ta naše politika
je tahací harmonika,
tak dlouho tahá se
až ztrácí na kráse,
všichni se o ni perou,
ale hrát nedovedou...
Autor Akrij8, 26.11.2007
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí