Sen?!?

Sen?!?

Anotace: Zkončila pohádka..a nastalo peklo..

Probuď se, ksakru dělej!
Vypadni z tý pohádky,
není tu čaroděj zlej,
nejsou sladký ukolébavky.

Tohle je svět a ty se ptáš,
kde jsem teda do teď byl?
Když řeknu ti to oči zavíráš
a sny ti pouhý střep rozbil.

Učíš se žít znovu,jinak,líp
a kdo ti za to může?
Nikdo,jen ty a ty a ty!
A pláč ti k ničemu nepomůže.

Zkus to znova, klidně sám
a oni časem pochopí,
tek kdo je fér a sebou sám,
v tom vždy nejlíp chodí.

Tak to je,
s tím nic neuděláš.
Tak to je,
tak už se sakra snaž!
Autor BlackPearl, 26.11.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí