Ona...

Ona...

Anotace: Krutý konec jedné kruté holky...

Měla v očích strach,
však na rtech věčný smích..
Její slova už se obrátila v prach,
zapomenut byl dávný hřích.

Tak proč znovu odsuzovat,
rozrývat rány do krve…
Znovu před světem se shazovat,
a to všechno jenom pro tebe..

Připadá si zas jak ten kout,
zapadlý, špinavý, sám…
Na rukou napsáno:I am out,
jen jediný střípek duše má.

Nechej ji být ksakru,
je to její život.
Máš ji rád? Tak podej jí ruku..
bude jí milejší než podvod.

Myslíš že pomluvami,
srážkami a urážkou,
pomůžeš jí s problémy,
které se jen tak nesmažou??
Autor BlackPearl, 26.11.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když jsem se začetla do tohodle dílka, tak mi připadlo. jako kdybych četla něco, co mám ukryté v duši...takové to tajemství o kterém moc lidí neví...hodně mě tahle básnička vzala...luxusní!!!

10.02.2009 12:08:00 | Verdička

jupjup..připomíná mi to kousek ze mě^_^

26.11.2007 20:59:00 | W.Ginny

ty jo...pekny moc

26.11.2007 20:25:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí