Svět

Svět

Anotace: A tak tu žijem dál...

Moc a peníze vládnou světem,
budoucnost hraje si s minometem,
v hlavni jsou nachystané miny,
miny, co prý trestají viny.

Však je třeba trestat vinu minou?
Nelze zkusit cestu jinou?
Však to muselo by se chtít,
nechtít zabíjet, chtít žít...

Všude vraždí se lidé,
křesťany nenávidí Židé,
křesťané nenávidí Židy,
ale vždyť jsme všichni lidi.

Ať černý, žlutý, bílý,
můžeme být k sobě milí.
Když každý na koho se podíváš je tvůj sok,
pak bolestný je tvůj nejistý krok.

Máš možnost kráčet ladně a lehce,
vždyť tvoje duše nenávist nechce,
Tak zkus duši poslouchat
a mít své bližní rád.
Autor Manik, 08.06.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téma není špatné, ale trošku mi to připomíná rýmovačku naivního školáka

27.01.2006 23:31:00 | Odváté zrnko popela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí