O Lásce

O Lásce

Anotace: Dvě krátké básničky o Lásce

TOBĚ

Chodím sem a chvíli tam,
nikde nemám stání.
Já Tě asi ráda mám.
Nebo je to zdání?

MILUJI

Miluji první jarní dny.
Miluji své noční sny.
Miluji lidi kolem sebe.
Miluji vlastně jenom Tebe.
Autor semiramis, 08.06.2005
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí