Pokrytec

Pokrytec

Anotace: Varování před novým virem parazitů co omezují v žití.

P o k r y t e c

CO TO JE ?

Snad také člověk je NEBO Škodná lidstva-parazit co lže a předstírá - co brání žití-nezná cit
- co káže vodu a pije víno
že jedině on ví - co přikazuje
co morální je - jak má se žít
že jedině on ví - jak má se milovat
co lidem slouží - čím bavit se
že jedině on ví - co jíst
po čem člověk touží - koho mít rád
co pro něj správné je - a nenávidět
- a dokonce za nahé tělo
- se i stydět
- co krása je
- co lze vidět
- co třeba vyzdvihovat
- co zase ukrýt-schovat

Co znova tiše c e n s u r o v a t !!!
Autor Rebelek, 27.11.2007
Přečteno 233x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí