Mezi řádky.

Mezi řádky.

Anotace: Čím jsem starší, tím více hledím v noci na nebe...

Mezi řádky.

Je noc
jsem tak malý
pod přízračností hvězd
jdu se svým psem
a nejsem si jist
kdo koho vede…

Míjím okna blikající od televizorů
kdepak
člověk je dnes součástí teletníku
i ve vlastním bytě
prý potřebuje být poučen
jaký prášek vypere do zářivých barev
a že i správné zažívání
se může stát zážitkem…

Chtěl bych dokázat říci
staň se Tvá vůle Bože
a přitom nešeptat mezi řádky
ne
raději ať se stane to
co si přeju já.
Autor Martin Vodňanský, 27.11.2007
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: kliďaska, cevert, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní kousek, vím, o čem mluvíš 1*

27.11.2007 12:06:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí