Anděli

Anděli

Anotace: můj sladký anděli

Anděli
Můj anděli
Můj malý milý anděli

Anděli
Můj anděli
S křídly jako z hedvábí

Anděli
Můj anděli
Tvůj smích mě vždy vábí

Anděli
Můj anděli
Můj jemný něžný anděli

Anděli
Můj anděli
S vůní vánočního cukroví

Anděli
Můj anděli
Stříbřitězlatý anděli

Anděli
Můj anděli
Ochránče mých nadějí

Anděli
Můj anděli
Pane mého svědomí

Anděli
Můj anděli
Můj nejlepší příteli

Anděli
Můj anděli
Strážče mého konání

Anděli
Můj anděli
Jsi smyslem mého snění

Anděli
Můj anděli
Jsi můzou mého umění

Anděli
Můj anděli
Můj sladký anděli

Anděli
Můj anděli
Můj malý milý anděli
Autor Aniška, 27.11.2007
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí