Díky

Díky

Anotace: a ještě jednou díky

Pro krásná místa v srdci,
pro slunce v duši,
stojí za to žít
i když se venku čerti žení.
Na Liter vstoupit,
přečíst si pár básní
a oddávat se snění.
Snít o přátelích v dáli
co s tebou stále jsou,
co smutek,bolest,hněv
s tebou překlenou.
Autor takova, 08.06.2005
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí