Krystalka

Krystalka

Anotace: .......

Slaňuji po své duši
Míjím krásy podhoubí
Když se nad nimi lehce pozastavím
Je to, jako by umíraly
(umírají
já to vím)
stejně, jako vím vše o tobě
a o tvé hezké vřelé lásce
o tvém úsměvu
který voní jako palác
o tvé chuti
slaňuji po tvé duši
dostávám se do tebe
jsem krystalka soli
co stéká v plynném skupenství
po Tvé splavné hrudi
co chrání mě…
a studí

Krystalka jen na Tvém těle,
Navždy spjata, rozechvěle.
Autor Ammazonic, 27.11.2007
Přečteno 249x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Pišák, simsa, Psavec, Bíša, Martinecka23
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc mě zaujala...jsi dobrá:-)

28.11.2007 11:42:00 | Pišák

S tím slaňováním opatrně, děvče.

27.11.2007 16:18:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí