Možno len okamih

Možno len okamih

Anotace: Život je krátky, a preto treba využiť každý okamih...

Chcem ťa len poprosiť,
spievaj, kým tu si.
Viac dní byť nemusí,
keď môžme behať bosí.
Tak buď čím si
kým kričím: kde si!
Slnko ťa nepočká,
hneď zavrie si očká.
Krič, kým ti svet nevzal hlas.
Príď, kým je cit ešte v nás.
Nazablúď po ceste,
nestagnuj na mieste.
Možno tma je nám za pätami,
možno zastihne nás, keď sme sami.
Ak máš len prá krokov v živote,
nedaruj ich biednej samote.
Niekto je tu, kto volá po tebe.
Ponáhľaj sa, kým je to na tebe.
Autor frores, 27.11.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí