Pro Anetku

Pro Anetku

Anotace: Básnička pro jednu moji skvělou kamarádku k narozeninám.

Milá Anetko,
říkala jsi, že ti ještě nikdo žádnou básničku nenapsal, a tak jsem se rozhodl to změnit a do psaní se dal.

Velký pozor si však musím dát, na to, co ti v básni budu psát.

Je jasný, že nemůžu být moc romantický nebo od Pavla dostanu ránu do tvářičky.

A tak ti přeji hlavně hodně štěstí, zdraví a život ať tě pořád strašně baví.

Penízky jsou sice potřeba, avšak láska je mnohem důležitější, bez ní se žít přeci nedá.

Proto přeji ti nekonečné množství lásky a nedělej si hlavu z toho, že časem budeš mít nějaké vrásky.

Ať máš stále spoustu důvodů mít úsměv na tváři a všechno co si v životě přeješ ať ti jen vychází.

Ať máš kolem sebe samé dobré přátelé a každičký den ať s radostí vstáváš z postele.

Když se stane, že nebudeš mít nejlepší den, nic si z toho nedělej a splň si některý tvůj sen.

Sny jsou přeci od toho aby se plnily a dny aby se prožily.

Pokud neprožiješ den, tak neprožiješ život a proto užívej si každý okamžik, užívej si svůj život.

Nejsme totiž nesmrtelní a nejsme tady na věky, když tě někdy potká smutek, tak ho rychle spláchni do řeky.

Jsem opravdu moc rád, že jsem tě poznal a neříkám to jenom proto, abych si u tebe šplhal.

Říkám to proto, že to tak je a taky posílám slaďoučkou pusenku, která je přímo ode mě.
Autor Davidoff83, 27.11.2007
Přečteno 1127x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí