To říká srdce

To říká srdce

Anotace: Tuhle básničku jsem napsal moji kamarádce Mišičce, abych ji prostě udělal radost. Je to o tom, jaká je.

Když vybavím si tebe, tak vybavím si dobrou náladu.
Ty se totiž dokážeš smát snad i pozadu.

To je ale úžasný, že máš tak často úsměv na tváři.
Právě tvoje pohoda totiž spoustu lidských srdcí snadno rozzáří.

Občas se i sám sebe ptám, zda vlastně dokážeš někdy vážná být?
Já odpověď opravdu nevím, ale ty by jsi mi mohla poradit.

Byl bych moc rád, kdybys mi toho o sobě řekla ještě víc.
Známe se už poměrně dlouho a já o tobě nevím takřka skoro nic.

Teda je pravda, že pár věcí o tobě přece jenom vím.
Skoro vždycky jsi v pohodě a netrápí tě žádný splín.

A co se mi líbí na tobě nejvíc ze všeho?
Že jsi prostě svá a nebojíš se to dát najevo.

Strašně rád by jsem tě poznal mnohem blíž.
Avšak to je pouze na tobě, jak se k tomu postavíš.

Již jednou jsem ti trochu víc popsal moje pocity a chtěl jsem jít s tebou někam ven.
To ovšem nedopadlo zrovna nejlíp a tvoje reakce byla jako hrozný sen.

Jsem šťastný, že teď už je mezi námi zase všechno v pořádku.
Snad mi to uvěříš, protože ti opravdu neříkám pohádku.

Tyhle slova nejsou z mojí strany nucený.
Snažím se říkat lidem pravdu a tohle je skutečně chtěný.
Autor Davidoff83, 27.11.2007
Přečteno 594x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí