Buď šťastná

Buď šťastná

Anotace: ...to je oč tu běží...

Toužím po Tvých dotecích,
toužím nasát Tvoji vůni,
chci se vznášet v oblacích
topit se pak v hnědé tůni.

V hnědé tůni tvojich očí,
hladit celé Tvoje tělo,
věřím, že to celé skončí,
dopadne, jak dopadnout by mělo.

Křižovatka životního boje,
semafor a červená,
rozhodnutí, cesty Tvoje,
která štěstí znamena?

Půjdeš jednou nebo druhou,
přes hory či širou plání,
budiž pár slov Tobě vzpruhou,
když srdce rozhodnout se brání.

...Chci, abys byla šťastná...
Autor Davy_boy, 27.11.2007
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Sunny, pennywise, face to face
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo, nechat člověka jít...mít ho tak rád, a chtít pro něj to nejlepší i třeba na úkor sebe...hmmm

09.12.2007 19:29:00 | pennywise

co je vlastně to štěstí???

27.11.2007 17:38:00 | face to face

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí