Acrosstics

Acrosstics

Anotace: Eliška, Mihulka, Verunka

Energie špatná z tebe občas sálá,
Leč srdce tvoje je tvrdé jako skála,
I ty však máš svá bolavá místa,
Šnečí ulita praskne, tím si buď jistá,
Když trefí to místo, jak uhodil by blesk,
A tvoje oči rychle ztratí lesk...

***

Mám tě moc ráda,
I chvíli bez tebe strádám,
Hezký je koukat z autobusu dolů,
Už za chvíli totiž budeme zase spolu,
Loučení nesnáším, jsi člověk co má mě rád,
Kéž by takový jako ty byl každý kamarád,
A ty víš, že já tě mám tak moc ráda...

****

Věř mi život umí bejt hezký,
Eventuálně alespoň ne tak moc krutý,
Radši se směj, než bys plakala,
Už mě to kdosi říkával,
Není to lehký, ale vím, že mám tebe,
Krásné je přátelství, jak noční nebe,
A důležitější než láska...

Autor genca, 27.11.2007
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: Úsměv sedmnáctky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

podle me je krasna,protoze je na ni videt,jak moc mas kamosky rada:)..super napad k basnicce:)

27.11.2007 18:12:00 | Úsměv sedmnáctky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí