Motýli vylétli z hlavy, z břicha i z plic... prostě ven

Motýli vylétli z hlavy, z břicha i z plic... prostě ven

Anotace: Radši jsem polykala všechny nápady na záchranu... protože ta nebyla možná. Venku sněží... A co?

Z uzavřenýho výběhu
vypustíme svýho omámenýho psa
do unavenýho krevního oběhu.
Medvídek Pů se usmívá.

A bez doteků a otázek,
odejdeme kam patříme.
Tam... na ten obrázek.
Strýček Skrblík to za nás vyřeší.

Dochází mi nápady.
Je to tak,
a kdo ví, jestli to bude jinak...

/Motýli vylétli z hlavy, z břicha i z plic
prostě ven
a lampička vábící světlem
je odlákala.../
Autor mattoni.uz.neni, 27.11.2007
Přečteno 378x
Tipy 7
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, embryo v hlave, isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí