Už dOsT

Už dOsT

Anotace: Myslíš? ...ne to je špatně...

Chci vyjádřit svůj postoj k světu,
který není o šťastných láskách.
Můj život vyznačil si jasnou metu,
život je boj-já prostě prohrála ho v sázkách.

Sázíš na sebe? Na ni? Na cokoliv?
Tak přestaň snít-tohle je REALITA!
Tak už se probuď,život je kuwa složitý.
Nerozhoduje kvantita ale kvalita!

Ale ani ta není někdy to nej,
dělej co chceš vždy tu bude někdo,
kdo srazí tě na dno a budeš marnej,
a budeš si připadat jak totální nikdo.

Nech mě utíkat před svým já,
je mi líto že to takhle musí být,
ale evidentně v tom neplavu sama,
už bylo potřeba to někomu říct.
Autor BlackPearl, 27.11.2007
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: Verdička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí