Chci muset

Chci muset

Anotace: ....lásko

Rozeznávám tě
pod značkami
vytepaných úsměvů
vyrytých do kůže
mými pohledy
rytmickým dechem
vylitým do oceánu myšlenek
vůní kávy
asociačně spojenou
s tvým jménem

Vím co bych měla
dle přikázání
i pravidel slušného chování
zavedených společností
/asi už není důvod/

a vím co musím

Milovat tě

tou hořkosladkou šťastností
drásajícím nerozumem
nepřiznanými symptomy
bláhové naivity
že jsi jiný než ostatní
/nejsi - vím/

částečně podléhám
i když jen myšlenkami
dotyky
taktně náhodnými
polibky
kradenými

/dávno jsem podlehla
jen k činu
zatím nezbyl čas/

Vyznání dnešního rána
pohladilo
/lživě krásně/
Autor Lucie Teru, 28.11.2007
Přečteno 322x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, simsa, Psavec, Vladimír P., smudlinek, J.Švihovský, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně napsané. Gratuluji, děvče.

28.11.2007 14:52:00 | Psavec

kam na ty obraty chodíš???

28.11.2007 09:57:00 | Vladimír P.

...dvě tak podobné básně za sebou ...hm ...to je ráno :) ...plné lásky ...

28.11.2007 08:32:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí