Dýchám, bože

Dýchám, bože

Anotace: o sklamání bohem

když poprvé oči jsem otevřela
štěstím jsem tančit chtěla
než seslal jsi zkoušky zbožnosti
tím skončili mé radosti
zažeň mi z duše mraky
bože, já dýchám taky
chci smát se, váhat, toužit
ne se životem ploužit
proč nemám život jako druzí
kdo z nich si tohle skusí
nemám už sílu trpět bolestí
chci zalepit srdce náplastí
proč nadělil bože jsi tohle mně
netoužím jíti do nebe
nepředám tobě duši
pro mě jsou andělé hluší
nechci tvoji dobrotu
dávno už cítím samotu
Autor Janika, 08.06.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí