Osamělá

Osamělá

Anotace: ...

Uprostřed davu si tiše sedíš,
ze svojí bubliny na lidi hledíš.
Porozuješ, zkoumáš,
rozhoduješ, pomáháš.
Sama svou duši schováváš za masku,
nepustíš nikoho na tuhle tajemnou stezku.
Autor feenuit, 28.11.2007
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: Lawondy, Erion Fate, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí