Nevěřím

Nevěřím

Anotace: Už jsem vypsala svůj vztek, tak na řadu smutek...

Sedím na lavičce, prší a je mi zima,
teď nepřeju si nic jiného než být v teple, být doma.

V ruce bych svírala hrnek horkého čaje,
oblíbeného, skořicového co tak krásně hřeje.

Pochybuji však, že pomůže na zlomené srdíčko,
srdíčko, které není raněné jen maličko.

Zlomil ho jeden chlapec,
chlapec co na lásku je prý znalec.

Smála bych se, ale nemůžu, brečím,
seděla jsem na lavičce, ale teď už v bahně klečím.

Upadla jsem a semnou i mé sebevědomí,
všichni mě zdraví, i když je neznám, možná je to znamení.

S nikým nemluvím, nikomu se nesvěřím,
proč? Protože všem a hlavně klukům už nevěřím!!!
Autor Luďka, 08.06.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ludko vžidit ty vis že kazdej kluk je stejnej hajzl jen ten pravej te bude brat dobre a jinej te zahodi jako kus papiru

29.11.2005 14:02:00 | Ada

ludko vžidit ty vis že kazdej kluk je stejnej hajzl jen ten pravej te bude brat dobre a jinej te zahodi jako kus papiru

29.11.2005 14:02:00 | Ada

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí