Vrah

Vrah

Anotace: Zabíjíš mě

Dřív s Tebou, teď jen sám,
v srdci místo třísky teď trám mám,
dřív úsměv, teď jen hněv,
z rány u srdce teče hnis a krev,
dřív zábava, teď jen strach,
rána stále bolí a Ty jsi můj vrah!
Autor Bogieman, 11.09.2004
Přečteno 858x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí