Zrada

Zrada

Anotace: Další báseň na účet jednoho zrádce!!!

Láska mizí,
už tě nemiluju.
Teď jsi mi tak cizí,
a já čím dál víc se zraňuju.

Už nikdy nechci vidět tvou tvář,
tu tvář plnou lží.
Já myslela si, že máš svatozář,
ale teď už nechci tě znát, nech mě žít...
Autor Luďka, 08.06.2005
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí