Než-dospěju období...

Než-dospěju období...

Anotace: Konečně být chvilku dítě...zas vzdálená realitě.

Kaskády smíchu a párkrát Ty vole
v přestřelce poznámek minová pole
a mysl konečně vzdálená škole...

Dopoledne rozumná a večer bez názoru
osm hodin dospělá a duši do trezoru
ráno další problém kvete na obzoru...

Tisíce dvojsmyslů a stovky náznaků
přátelé spadali pro tebe z oblaků
chytlas je - tvůj první z osobních zázraků...

Ráda s nimi hodíš rozum za záda
kopýtkem vyhodíš, až padá ohrada
chceš být zas holčičkou, ženou jsi nerada.

V "než-dospěju" období...kdo si hraje nezlobí.
Autor Ayla, 28.11.2007
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: jehlaspichlas, La Suneteto, Bíša, prostějanek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dáš si trochu repu
někde na sídlišti.
Uděláš pár dřepů,
ať to rychle sviští.

Pár CD na discmanu,
bude bezva pařba.
Víš, co nemá cenu,
brutální je kuřba.

11.12.2007 09:13:00 | jehlaspichlas

Jak krásně popsaný!! :-)
Tak moc se mi stýská...

Byly to nádherný časy... moct se tak alespoň na chvilku vrátit...

05.12.2007 15:29:00 | La Suneteto

Zavidim ti tu tvoji prdlost:D

29.11.2007 18:50:00 | china white

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí