Prokletí

Prokletí

Anotace: ...jeden duševní výkřik - když už dochází síla věřit...

Bezradně
skládáš zas a znova
na papír
vedle sebe slova.
Díváš se
do nitra svého "já"
však
je vůbec možné v něm
cokoli zahlédnout..?
Přemýšlení bolí
a kolem je pusto
a prázdnota.
Bude někdy líp?
Těžko...
Ani naděje netrvá
věčně
a strom času nečeká
- cosi nemilosrdně
ukusuje den po dni,
rok po roce - beze změny
- dokud nezbude vůbec nic...
Autor glifada, 28.11.2007
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já jsem optimistka...
i přesto, že mi připadá
žes mé duše výkřiky
jsi zde opsala...
Dík Judy :- )

28.11.2007 20:14:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí