Odcházím

Odcházím

Anotace: loučení..vážně ho nemám ráda

Když sbírám po bytě svršky dnů minulých,
a přemýšlím nad nocí kdy sme se minuli,
běží mi myslí jen obrázky touhy,
a z naší lásky zbyly jen šmouhy.

Když vzpomýnám na noci probdělé,
a ráno sme vypadali jak padlí andělé,
běží mi vzpomínka za zavřená víčka,
a z lásky nás dvou dohořívá svíčka.

Když balím si i své šaty sváteční,
a přemýšlím nad věncem snad smutečním?
běží mi čas na odchod od tebe,
a z očí uplakaných zírám do nebe.

Když uklízím přípravky z koupelny naší,
a už jen vzpomínky v noci mne straší,
běžím ti v mysli naproti,
a z hlouby duše doufám,že budeš při chuti.

...
Autor galadriela, 28.11.2007
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to opravdové,a proto dobré

27.03.2009 19:09:00 | Radek.oslov.Šafárik

Máš tam dost jednoduchý verše, ale ku podivu nejsou vynucený jestli mi rozumíš...

jen si oprav tu hrubku...

Básnička moc pěkná, ale smutná...

28.11.2007 20:31:00 | Dimi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí