V uličce

V uličce

Anotace: ....

Je chmurný večer,
chmurný a prázdný.
V tom zazní výkřik
a pak krok rázný.

V uličce temné,
je cítit smutek.
Bída si žádala,
odporný skutek.

Na chladné zemi,
nádherná žena.
Parfému vůně mizí.
A nyní přichází,
hniloby směna.

Života barva,
už je ty tam.
Přichází krysy,
snad ze všech stran.

Jaké to bylo,
to mládí krásné.
A zmizí dřív,
než lampa zhasne.

Zbudou jen nářky
a kostra bílá.
Když si tě zavolá,
ta temná víla.
Autor amatér, 28.11.2007
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí