Před umíráním

Před umíráním

Anotace: o smrti a lásce

Sbírka: Jezero marné touhy

Myslím na sen
Ne, myslím na smrt
Tu radostnou novinu, vám sděluji
i lítostivě oznamuji

I s ním o lásce
elegance spojena s pohřební listinou
U hrobka jako u oddávajícího
o pro člověka milujícího

O světice veliká, co lkáš
šašek loutnu svou zvedl
jen ptám se můžu na láskou moji
i když on mě nemiluje já miluji

I teď je čas, život svůj ukončit
ty slzy Martine Kotvo, pro mě nemáš
však moje kadeře nesvití zlatavě
ě snad budu mít klid od tebe laskavě...

...po smrti
Autor Divant Delvare, 28.11.2007
Přečteno 590x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí