28.11.

28.11.

Anotace: ...

Je pozdní listopad, den 28,
Slunce dřív usíná, později vstává,
Já zrní sypu za okno kosům,
Pohoda vánoc zdálky nám mává.

Sněhově bílé, pomalu přichází,
Ledový květ je jejich vůně,
Blíží se klidně, brzy se rozzáří,
Uzdraví každého, kdo právě stůně.

Pokoj a radost srdce nám naplní,
Též dobrou náladu vždy s sebou vleče,
Zeleným stromkem místnost Vám ozdobí,
Jsou říčkou nádhernou co kolem teče.

V závěru postačí jediná věta,
Svou duší bezednou jsou dobrem světa
Autor Frosty28, 28.11.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty se na ně tak hezky a dlouho dopředu těšíš... :o)

15.04.2008 22:51:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí