Ještě jedna schází

Ještě jedna schází

Ještě jedna schází,
do 75.

Ne let, ale básní,
co si ze mne utahují,

slzy tají,lásky své
si představují.
Svobodně se pohybují,
názory své uplatňují.

Nejsem já básnířka
pro pero zrozená,
jsem křehká žena
z emocí hnětená.

Můj stín se za mnou plíží,
není mi oporou.
Musím se ze svých spárů
dostat,
zazpívat píseň svou.
Autor devcatko z jetele, 28.11.2007
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivá dívenka, emotivní maminka :-)

01.12.2007 12:26:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí