S alkoholom...

S alkoholom...

Anotace: ...

Alkohol nás spája
Alkohol nás delí
Alkohol je fajn
Alkohol je zlý

S alkoholom je život moc úprimný
S alkoholom je život necenzúrovaný

S alkoholom si iný
S alkoholom si milý
S alkoholom si prítulný
( s alkoholom si môj)

S alkoholom máš rôzne chute
(chute tak podobné mojim)
S alkoholom ma hladkáš vrúcne
(vrúcne ako nik predtým)

S alkoholom ma miluješ.
( doslova)
Ale nič viac..

Nič viac nečakám
Poznám ťa
Si sukničkár
Lásku, vážny vzťah nepoznás
(len alkohol a sex)
Keď si opitý, prídeš za mnou
A ja ťa prijmem
Oddám sa ti
(celá)

Som hlúpa,viem to...
Ale milujem ho!!!
(moc)
Autor Hviezdicka, 29.11.2007
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chápu...

29.11.2007 08:51:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí