Pro Aličku

Pro Aličku

Anotace: Pro moji milovanou sestru:)/

Pro moji malou sestřičku

Pro moji malou sestřičku,
jež má ráda kytičku.
Kytičku plnou jarních přání,
bez bolesti, bez strádání.

Její květ má v sobě skrytý,
je to louka, noční kvítí.
Tak přivonět si smí jen ten,
komu je zámek otevřen.

Tak moje malá sestřičko,
milá krásná kytičko,
někdy hloupá paličko,
roztomilá Aličko!
Dej ať trošku smíme přivonět,
a s tebou zažít lepší svět?
Autor Angee Withwings, 29.11.2007
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: sissi-katka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju sestro moje milovaná:o*

30.03.2008 13:47:00 | Allin-vamp

jejkii to je mooc pekny :)

02.12.2007 20:56:00 | Veverkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí