Sokyně

Sokyně

Anotace: vrrrrrr :(

Nesmíš ho říkat
Jméno mé sokyně
Bolestná vzpomínka
PÁN BŮH MI PROMINE

Nesmíš mě kárat
Za jméno bez zvuku
Za tvůj dávný nápad
Za větnou pomlku

Nesmíš se zlobit
Pro otázky vtíravé
Mám touhu zabít
BOJ PROTI BÝVALÉ

Nesmíš víc vyřknout
To jméno duté
Minulost odchází
Vzdám hold noci kruté

A VYHLÁSÍM VÁLKU
ZA ODPOR KE JMÉNU!
Autor gaginas, 08.06.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí