Od soumraku do úsvitu

Od soumraku do úsvitu

Anotace: Láska je Válka...

Před oknem večer začíná,
tam rozestlaná peřina
těší se na dva milence,
na Hrdinku a Zbabělce.

Před oknem noc se odvíjí,
Zbabělý pevnost dobíjí,
Hrdinka vroucně vzdává se,
ví každý, co teď stane se.

Před oknem ráno přilétá,
pod ním se chystá odveta,
peřina souboj zakryla,
Hrdinka teď je zbabělá.

Před oknem den se prochází,
nic dvěma sokům neschází.
Zbabělost nebo hrdinství?
Dala mu svoje panenství.
Autor Vincenc Gade, 08.06.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí