Je to zvláštní

Je to zvláštní

Anotace: Nepatrné zmoudření...

Je zvláštní, co všechno se může stát
Tak snadno, tak rychle, znenadání
Tak, jak to přichází, tak to mizí
Otevřeš oči a náhle není k mání,
co svírals ve svém náručí
ještě před pár chvilemi
Večer, než šel jsi spát
Všechno je pryč
I pocity, které ti daly křídla
To, proč ses dokázal od země odpoutat
To, proč ses dolů vracel tak rád

Je zvláštní, že bolí nejvíc
to, co bylo v životě nejkrásnější
Momenty, pro které chtěls žít
Příběhy, co nikdo nikdy nenapsal,
protože staly se nám
A tenkrát nikdo neznal slova,
co popsala by tyhle chvíle
Nikdo se nevyznal v nás dvou
Ani my sami
Zmatení, omráčení, šťastní
Láskou podepsaní

Je zvláštní, co všechno se může stát
Když přestaneš si to přát
Když přestaneš snít a doufat,
že čas se zastaví
A pak se zpomalí
Vteřiny zdají se jak dny
Štěstí se vstřebává do tvých žil
Ze všech sil
Bolí nadechnutí
Bolí to, když si uvědomíš,
že je to naposledy

Je zvláštní, co najdeš v deníkách
Stále ten stejný strach
a závrať, díky níž cítíš, že žiješ
A najednou vůbec nevadí,
že už to nikdy neprožiješ
Vždyť je to stále tady uvnitř
Tam, kde cítíš své srdce bít
A když ty nejkrásnější chvíle
tak strašně bolí,
musíš jen pochopit
Nikdo nikdy nemůže ti je vzít...
Autor unstoppable, 29.11.2007
Přečteno 368x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, vapiti, Psavec, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

blahopřeji ke 100 ... tolik listů k zemi muselo padnout ... tolik snů si na kolena kleknout a přesto život běží dál ... za hranice našeho vnímání, za branami našeho dechu, tam uvnitř, v černém, modrém snad i bílém koutku naší duše se sní sen o novém snad i trochu lepším zítřku ... nikdy nepřestával žít ...

29.11.2007 18:16:00 | vapiti

ne nemůže... je to krása..

29.11.2007 09:43:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí