Tříšť

Tříšť

Anotace: není to příběh, jenom ten pocit, dnes mi je prostě deštivo aniž se něco změnilo...

Jak kapka ve chvíli dopadu teď jsem
jak brzo na jaře rozoraná zem
uprostřed děje pro nějž nemám předlohu
a k původním tvarům se už vrátit nemohu

Jak kapka se rozprskne na tisíc malých já
a hmotu vody už téměř nevnímá
také já marně pátrám teď po své identitě
jak znovu silná být jak vyhnout se kalamitě

Jak otevřená zem co čeká na sémě slíbené
co nechápe čekání a nerozumí ne
s pažemi do vé zůstala jsem stát
tak kde je ten co slíbil mně navěky mít rád
Autor Heda, 08.06.2005
Přečteno 516x
Tipy 8
Poslední tipující: J's .., Holis, Iva Borecká, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásně vystřihnutá báseňka...*

18.07.2008 08:54:00 | Iva Borecká

Krásná báseň.

26.07.2007 01:26:00 | Marlene

moc pěkné básničky..fakt

21.02.2006 11:26:00 | miro.m

krasně řečeno ja bych to lip nezvladla taky kam se na tebe hrabu

12.02.2006 20:52:00 | Ada

Vrátila jsem se na chvíli
s chutí si přečíst tvoje řádky...
chybíš tu... víš? :o)

11.02.2006 13:02:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí