Zadní vrátka

Zadní vrátka

Anotace: Slova a slova.. Až příliš jim někdy věříme a necháme se omámit...

Jestli mě máš trochu rád,
přestaň si už se mnou hrát.
Zadní vrátka si jistíš,
že tu nejsou, brzo zjistíš.
Jsou tu jenom slova a slova,
nechci je slyšet znova a znova.

Činy, kde je jim konec,
nám taky odzvonil zvonec.
Dlouhá doba a nic se neděje,
vyhasl pomalu plamínek naděje.
A ty jsi pořád naprosto v klidu,
všechno, co chtěla jsem, poženu k ledu.

A že láska se mnou houpá?
Ó, příště nebudu tak hloupá.
Na co vlastně mě máš?
Proč si mě tak hlídáš?
Víš, co vůbec chceš?
Rozhodni se a za cílem si běž.

Jen jdi, kam tě srdce táhne,
zase koukáš do prázdné lahve?
Ukonči to s kým jen chceš,
jednou si na mě vzpomeneš.
Budeš říkat: Moje první láska,
uvadla růže, zemřela kráska.
Autor Jedůfka, 29.11.2007
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomíno...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neschovávej se za ohrané zvonec-konec....máš na víc

29.11.2007 12:58:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí