Poslouchej!

Poslouchej!

Anotace: ...

Poslouchej slova,
ne ta, jež ze rtů mých vyletí
jak hejna vlaštovek táhnoucích na jih.
Zaposlouchej se do mých očí,
prosím.

Poslouchej prosbu,
tu, co šeptám ti potají
v pohledech, v myšlenkách, ve smíchu skrytou.
Pohlédni do mých očí a pochop,
prosím.

Zaslechni volání
té, která s úsměvem na tváři topí se
v moři všech chvil s tebou prožitých,
vlny mě odnáší k útesům.
Přispěchej, prosím.

Poslouchej slova,
ne ta, jež ze rtů mých vyletí
jak hejna vlaštovek táhnoucích k severu.
Poslouchej ta, jež bojím se vyslovit.
Vyslov je ty, prosím.
Autor Cirila, 29.11.2007
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: Roger, Psavec, jára spots, Liss Durman, Veríssek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá,líbí se mi... "

10.02.2008 22:27:00 | Roger

Nádherná...Plná touhy a čisté krásy.

10.02.2008 11:51:00 | Dague

Tak tahle je... K tý nemám slov! Fakt naprosto úžasná.. Všechny ty obraty... Moc krásný, smekám ;-)

02.12.2007 13:36:00 | Liss Durman

nádherné, pěkně sis pohrála s tvou touhou, líbí se mi jak píšeš

29.11.2007 14:22:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí