Tak proč?!

Tak proč?!

Anotace: prostě proč?!

Dost už bylo týhle zrady,
teď si vážně nevím rady.
Nevím,co se se mnou děje,
proč se moje tělo chvěje?!
Proč,když večer usínám,
přijde mi,že umírám?!
Proč tak sama cítím se,
do propasti řítím se?!
Autor semtrpajzlik, 29.11.2007
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí