Srdcebol

Srdcebol

Anotace: báseň ze života

Srdcebol

Když srdíčko pláče,
krevní tlak skáče
Ten druhý nemá ponětí,
proč se někdo stává obětí
Neví, že je milován,
neví, že je zbožňován,
neví, že je oběti lásky pán
Kdo pomůže té oběti?
Snad od pána objetí,
kterého se už nedočká ...
Však nevědíc co se děje ten druhý stále čeká ...
... a doufá, že všechno bude jako za starých časů –
- den plný jasu a noc plná vášně
Teď už zbývá jen psát o tom básně
Večer se plíží,
pravda se blíží
Srdce už nepláče – nemá slzy,
všechno mu dochází – všechno ho mrzí
Krevní tlak už neskáče – nikdo ho nehlídá,
Srdce už nepláče – tiše a samotné umírá ...
Autor f.o.r.e.v.e.r, 08.06.2005
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí