Hnízdo

Hnízdo

Anotace: Proč? Protože.....

Když nebe pláče,
ty proměníš se v ptáče.
Schoulíš se mě do dlaní,
které tě snad nezraní.

V tom mozolovitém hnízdu,
pozoruješ nebeskou jízdu...
kterak krájí z měsíce,
to,čeho tvé srdce nejvíc děsí se.

Skrze ty vzrostlé věže (mé prsty),
cítím tvůj dech,jak rozděluje tresty.
S palcem položeným na tepu,
jak ona,tak i já na tvé srdce zaklepu.

Hledám odpověď (i když) v tísni.
(Přesto člověk),stejně žiju v plísni...
Autor barak 2, 29.11.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí