Vrah vlastního života

Vrah vlastního života

Anotace: ....

Chcete se smát?
nebo snad brečet
či temnoty se bát?

noc černá snáší se nad vyprahlou zem
každý lístek slyším jak vypráví
osud každého z nás

tak přijď ke mě blíž
prozraď mi vše co můžeš říct
ta touha vědět víc mě svádí

Nekonečné ticho přeruší šepot
hlas sílí
snáší se k zemi a vypráví tvuj osud

Hlasy noci ztichly
temné oči krví se kalí
rty chladné se snaží něco říci

Světlo hvězd našeptává píseň noci
snažíš se něco říci ale marně
tvůj osud se už blíží

Tak jako list padá k zemi
i tvoje tělo slábne
snad jen nechtěl jsi vědět víc

Píseň tvého života již byla řečena
nyní už není cesty zpět
Tvé tělo chřadne
jsi obět své vlastní zvědavosti

Mysl si uchovává poslední vzpomínky
tělo prožívá ty nejkrásnější pocity života
Tak proč to všechno?

Snažíš se s tím bít..snažíš se bojovat..
je však pozdě...necháváš vše krásné na zemi
a odcházíš trpět...trpět ve vlastním zármutku nad svými činy

Tak proč to všechno???
Autor Victims, 29.11.2007
Přečteno 267x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O.K. to se mi líbí, fuckt!čůůs

30.11.2007 15:43:00 | Enlightener

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí