Jen roztáhnout křídla

Jen roztáhnout křídla

Anotace: ...

Proč nejsi tu
proč tu sama sedím
proč světlo mé
zhasíná
a život žádný vidět už snad ani není

Doufáš jen
že příjde den
zítřek
možná dýl
probudíš se
otevřeš oči
oprášíš silnou vrstvu prachu
nadechneš se
rozevřeš křídla
a odletíš

Poletíš daleko
ani nevíš kam
poletíš dál
než je konce světa
Roztáhnout křídla
nádech
poslední křišťálová kapička
ti spadne z oka
a pak odejdeš

Navěky...
Autor Elizabeth-Lili, 29.11.2007
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Kačík, L.L., cevert, Bíša, night.rainbow, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná 1***

03.12.2007 19:30:00 | cevert

Třeba ne. A nebo přiletí jiný...

30.11.2007 11:28:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí