nůž

nůž

Anotace: prostě taková kravinka... jsem napsala malinko ze srandy...:D

nůž....ostrý jako břitva....
probodal ruku bělostnou...
červená a bílá?? že by slavie?
krev je tady tam a možná ještě dál
nůž, teď již červený nezná slitování,
nepřemlouvá dívku smělou
tak v nebíčku:Na viděnou!
Krve kaluž...spíše potok dá se říct
neviděla,necítila..nevěděla,co je víc
otevřené bílé oči,zalily se krví,
vždycky se ti tenhle život,takhle pěkně zmrví
přišla tiše-po špičkách-smrt,čeká tu na tebe
a s sebou si tě odvede!!
Autor arrow, 29.11.2007
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí