Žaloba na život

Žaloba na život

Anotace: Život není jen peříčko

Čeho se bát, vždyť půjdem dál.
Proč koukat se zpět, když štěstí stojí opodál?
Nač trápit se jen,
Když vše okolo je jako zlý sen.

Proč okolo sebe se pořád rozhlížet,
Když bych mnoho z toho chtěl vrátit zpět.
Proč kurva živote nemáš mě rád,
Když já se snažím být tvůj kamarád.

Co proti mně pořád máš,
Když mě na pokoji nenecháš,
Jen pořád mě trápíš,
Až pro mě úplně cenu ztratíš.

Proč nenecháš mě jít,
Proč nedovolíš jí z mého života odejít.
Stále vzpomínky na ní se vrací
A její vidina se nevytrácí.

Sakra, co po mně pořád chceš,
Že mi štěstí nepřeješ?
Proč stále zády se ke mně otáčíš?
Proč stále se mnou válčíš?

Na co ti to kurva je,
Že mi láska nepřeje?
To snad zbytečný jsem,
Když jsem stále nešťasten?

Proč další šanci nechceš mi dát?
Proč musím se stále s tebou prát?
Na co mi to ale je,
Když sám život svině na mě je…
Autor Petr Šajdar, 29.11.2007
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V básničce je agrese a to se mi líbí, ale na druhou stranu , forma je dost jednoduchá a dětinská ... tydle typy rýmovanek moc nemusim

30.11.2007 15:37:00 | Enlightener

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí