Pokrytec - pokračování

Pokrytec - pokračování

Anotace: Toto je pokračování již předané básně -Pokrytec-

Co znova tiše c e n s u r o v a t !!!
@LH 4

@LH 6

P R O Č ?
@LH 4

Aby se ukázal
jak schopný je a vzdělaný
(všeho) (pro sebe)
jak bezohledný - mazaný
(v krytu) (jak tchoř)
jak rvavý a důležitý
(podrazář co nezná city)
@LH 6

Pro jeho cíle-ambice Proč platíme je -živíme!
(po slávě touží velice) Proč v komisích rozhodují!
by proslavil své hnízdo sebe-Proč je zas mlčky trpíme!
(vzývaje svaté a modré nebe)
pro tučnou faru,nebo křeslo - kde by mohl kárat-usměrňovat
svou důležitost ukazovat
(hlavně by to řádně neslo)
chamtivost-faleš za tím schovat!
Vždyť nám jen žití o m e z u j í /
Autor Rebelek, 29.11.2007
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí