Malej snílek..

Malej snílek..

Anotace: ..báseň/nebáseň .. ano, další .. psáno mnou o mě .. komentujte prosím, díky

***

Vrať se ze snů, malej snílku,
věř tomu, že najdeš chvilku,
kde uchopíš svůj klid a štěstí
a ne jenom smutek černý..

**

Máš trošku toho štěstí v dlani,
"Neztrať ho" toť mé přání!
Znovu zvedni hlavu k nebi,
a zašeptej "Tak snad přeci..?"

**

Zbav ty tvoje oči strachu,
ať nezkončíš brzo v tahu..
Sníklu, rozhlédni se klidně kolem,
kdo v okolí může stát ti sokem?

**

Snílku, snílku, co to děláš,
že svým životem jen tak mrháš?
Vzdal jsi se snad už pradávno?
Rychle uchop života svého vlákno..

**

Zavři oči a aspoň chvilku,
nemysli na svět - malej snílku!
Proč chodíš a klopíš oči,
proč myslíš, že bys měl skočit?

**

Mezi všema..
..a přece sám!
Chodíš z hlavou sklopenou
- to znám!

**

Tak každý den,
zas a znova...
Malej snílku
- blázne snová.

**

Přidej úsměv
- ke svým slovům,
a neklesej prosím
- už zpátky dolů...

**

Malej snílku ..

***
Autor Ange Gardien, 29.11.2007
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: mauvais-ange, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkný, jako já...Oslovilo mě to ;)

23.04.2008 22:10:00 | mauvais-ange

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí