Táborák

Táborák

Anotace: Báseň vznikla na táboře u táboráku..

Táborák hoří,
nebeské brány se boří.
Někdo prkýnko přiložil
a oheň se rozzářil.
Harry začal na kytaru hrát,
každý ho za to má rád.
Oheň vydává příjemnou zář
a Harrymu je vidět pouze jen tvář.
Autor retro, 30.11.2007
Přečteno 666x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí