Motýl

Motýl

Anotace: ...sněhová nostalgie...

Okovy nasadil jsi na motýla
a teď se divíš, že nelítá?
Sny zadusil jsi v mysli,
udusal naději...
Ochočil touhu,
slzy v krůpěji...
Teď cítíš stesk,
v srdci máš vinu?
Motýl se zmítá,
láskou tvou hynu...
Nocí rozléhá se slabé volání,
to jenom zvonky zvoní klekání
Pomalu slábne,
křídla povadají
Okovy těžknou,
na zem dopadají...
Autor forget-me-not, 30.11.2007
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: Martinecka23, Monsignore, Pišák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí