Dušičky

Dušičky

Anotace: Dušičky

Zapal svíčku u mého hrobu.
Pod hrobní deskou leží zlomené srdce.
Duše odlétla...
"Její srdce vykrvácelo."Toť vyryto na hrobní desce
Klekni si, dej mi svíčku,
dej mi plamen, jenže je ve svíčce.
Modli se za úsvitu měsíce,
modli se za mne a za mé srdce.
Já se za něj taky modlila...
Lehni si k mému hrobu a naslouchej mému srdci...
Slyšíš jej? Chce Tvé srdce k sobě...
Kostlní zvony odbili půlnoc...

Tvé srdce jsi odevzdal mě...
Autor Mrs.Grázl, 30.11.2007
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak procítěná báseň, že se to živě prožívá

30.11.2007 19:21:00 | Petbab

...dodej si e do kostlní Jinak je pěkná Jirka Kavec

30.11.2007 18:11:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí